Bruiloft

Dan is er die ene dag. Waarvan je wil dat zij eeuwig duurt maar die, zoals met alle mooie momenten in het leven, voorbij lijkt te vliegen.

Op deze dag leg ik jullie liefdesverhaal vast op een eerlijke, natuurlijke manier. De warme blik van een liefhebbende ouder, tranen van geluk, een schaterend kind, een dronken oom, opgedofte vrienden, een stiekeme kus. Van het knoopje dat dichtgaat tot de hakken die uit worden gegooid en de stropdas die afgaat.

Met mijn camera vang ik de ontroerende momenten van de trouwdag en is het vanzelfsprekend dat er ook een moment is dat ik het bruidspaar alleen en met de familie fotografeer. Dat doe ik op een ongedwongen manier. De foto’s laten zien wie jullie als stel zijn en de liefde die jullie op deze dag samen met dierbaren vieren. Details, beweging en spontaniteit staan hierbij centraal.

De foto’s van de bruidsjurk, de taart die wordt aangesneden en de eerste dans zijn herinneringen die je het hele huwelijk bij je draagt. Als bruidsfotograaf maak ik van de trouwdag een compleet verhaal, dat ervoor zorgt dat de momenten van geluk nog lang na de bruiloft herbeleefd kunnen worden.‘Roos managed to capture so so many of the beautiful, funny, intimate and naughty moments in such a beautiful way. It’s incredible! On top of that, she is awesome and it was a joy to have her with us on the day!’ – Bente & Malik


Prijsindicatie bruidsreportage

  • 6 uur fotografie (aanwezigheid naar eigen keuze)
  • minimaal 300 nabewerkte foto’s in hoge resolutie
  • binnen 3 dagen een sneak preview van 5 foto’s (om bijvoorbeeld te delen op social media)
vanaf
 € 2250,-

 

Voor een pakket op maat of andere informatie kun je mailen naar: mail@roosjooren.nl